logo-

SERVICES

Garantia de pagament

La Garantia Miramar és la tranquil·litat del teu viatge

 

Reservar el teu creuer amb Miramar Cruises significa saber que gaudeixes de la tranquil·litat i seguretat que dóna una empresa recolzada per entitats i certificats de gran prestigi a Europa.

 

Totes les operacions bancàries per internet porten el segell de garantia de BBVA, i els ingressos directes o transferències també es realitzen a través de La Caixa i el Banc Santander. Tres de les entitats amb millor reputació i líders del seu sector a nivell europeu.

 

A més, Miramar Cruises marca la diferència en els seus protocols en la xarxa. Per això totes les teves compres estan protegides pel certificat internacional de compra segura Secure Sockets Layer (SSL) de Comodo, un sòlid i reconegut sistema de seguretat amb connexió xifrada per a protegir les teves dades durant les transferències comercials i totes les operacions d'informació en línia. Una vegada tancada la contractació, realitzaràs el teu creuer amb Miramar Cruises amb la confiança afegida del millor segur especialitzat en viatges amb cobertura mundial, Segurs Intermundial.

 

Ens importa la teva tranquil·litat i que sentis que tu i la teva família esteu en bones mans amb una garantia sòlida. Per això estem a la teva disposició per a explicar-te qualsevol dubte respecte a les condicions del teu viatge d'una manera clara i transparent. Si ho desitges, pots obtenir més informació sobre aspectes legals en les nostres condicions generals de venda.

 

Pagament per transferència bancària:

BBVA

La Caixa

Santander

Muntanya